30. mars 2007

Oppdatering fra California

For dei som ikkje veit det, så er for tida i California, nærare bestemt Los Angeles på klassetur. Skal vere her i to veke, før eg vender nasen attende til det kalde Norge. No er første veka snart unnagjort, og dermed også det obligatoriske opplegget vi må gjennom for å få godkjent turen som hovudekskursjon, så no er det berre ferie att.


Hittil denne veka har vi vore på omvisning på Caltech og to avdelingar på NASA(JPL og Dryden). Har vore delvis interessant, men til tider litt langdrygt, spesielt då det vart litt mange F-18 å sjå på på den eine avdelinga til NASA. I dag, torsdag, har vi vore på Six Flags, som er ein, i mine auge abusement park. Her var det berg- og dalbaner i alle storleikar og fasongar som spesielt interesserte kunne forlyste seg i. Eg greide meg med ein tur, i den berg- og dalbana som er på introen til Step by Step, og var rimeleg fornøgd med det.

Utanom bedrifts/skule-besøk og Six flags, har vi og fått med oss et par severdigheiter i byen, som Santa Monica beach og Hollywood, med Hollywood-skiltet og Walk of Fame. Vidare planar er ein heil dag på Santa Monica beach i morgon, samt å prøve å få sjå litt meir av Los A ngeles(som er vanvittig svær) på laurdag, før vi vender nasen sørover mot San Diego og Mexico. Etter det, er planane meir diffuse, men reknar med å ta turen nordover og innom Las Vegas f or å fylle opp lommeboka att:) Skal sjå om eg får moglegheit til å skrive ein liten epistel seinare, men dette får vere alt for denne gangen.Ingen kommentarer: